Arrangementer

Felles oversikt over arrangementer holdt av aktører og medlemmer, eller andre av interesse for XR Norge. Finner du ikke et spesielt arrangement, forsøk facebooksiden vår @XRnorge.

AI in content marketing

27. Mai 2019 kl. 17:00 - 20:30

Det vil bli diskutert hvordan tradisjonelle markedsføringsteknikker som historiefortelling, underholdende, inspirerende multimediainnhold og markedsføringspsykologi kan genereres automatisk ved hjelp av Artificial Intelligence, kombinert med den nyeste nedslående, interaktive teknologien som AR / VR og hvordan levere i det perfekte øyeblikk og format.

Mere info

WS1: XR innen Industri

21. Juni 2019 kl. 13:15 til 16:00

I 2019 kjører Tindved kulturhage A/S et bedriftsnettverk innen visualisering for industribedrifter støttet av Innovasjon Norge. I en kobling mellom 5 ulike industribedrifter og 2 utviklingsselskaper har vi skapt et nettverk som gjennom ulike prototyper skal utveksle erfaringer om hvilke visualiseringer som egner seg til ulike problemstillinger inn mot ulike industribedrifter. Deltakere i Bedriftsnettverket er: Overhalla Betongbygg, Kværner, Mære Landbruksskole, NTE, Nordvik gruppen, Vizflex, Wow Medialab og Tindved kulturhage. Velkommen til Workshop i Steinkjer den 21. Juli.

Mere info

VR og AR for Merkevarebygging!

27. Juni 2019 kl. 17:15 til 20:00

XR Norge inviterer til afterwork hvor du kan få oppleve hva som er mulig når teknologi og kreativitet smelter sammen i en interaktiv verden. Stargate Media gir deg gode tips til hvordan du kan bygge din merkevare ved bruk av historiefortelling i VR og AR. Tidligere markedssjef i Cermaq deler sine hemmeligheter om hvordan et av verdens største lakseopdretter brukte VR, og effekten av det. HoloCap demonstrerer hvordan man kan gjøre opptak og inkludere ekte mennesker som tre-dimensjonale hologrammer (volumetrisk video) i VR og AR for underholdning. Venue er i Oslo hos Westerdals.

Mere info

WS1: XR innen Trening/Opplæring

28. Juni 2019 kl. 9:00 til 14:00

Velkommen til Workshop med XR innen Trening/Opplæring som tema. Det blir presentert ulike cases og prosjekter. Venue er hos HP Norges kontorer i Fornebu, Oslo.

Mere Info

VR & Drinks #12

24. April 2019 kl. 18:00 - 23:00

Bli med onsdag 24. april på Netlight Consulting i Oslo for øl, chatting og mingling med andre VR-entusiaster, utviklere, designere og VR- spillere. Programmet vil bestå av kahoots, VR og mat og drikke.

Mere info

Stiftelsesmøte XR Norge

10. April 2019 kl. 09:00 - 10:00

Stiftelsesdokumenter inkl. vedtekter, forslag til styre mm. sendes ut mandag 08.april. I forbindelse med formell stiftelse av klyngesamarbeidet xrnorge, inviterer vi til møte for alle medlemmer i xrnorge. Det vil bli utdelt og gjennomgått stiftelsesdokumenter inkludert vedtekter, forslag til styre med mer. Invitasjoner sendes ut mandag 8. April. Se xrnorge.no for registrering under innmeldingsskjema.

Oslo Business Forum

04. April 2019 kl. 08:00 - 17:00

Lær hvordan å unngå avvisning i møte med ny teknologi gjennom god bedriftskultur. Hvordan lage enorm fortjeneste i salg og markedsføring fra mulighetene i Big Data og sosiale medier. Hvordan kan man jobbe mest effektivt for å bidra til selskapets suksess? Under Oslo Business Forum kommer det flere foredragsholdere fra verden over, inkludert CTO av Amazon og Sveriges største business woman Isabella Löwengrip.

Mere info

IMTEL innovation day "Virtual reality for everyone"

12. Mars 2019 kl 13:00 - 17:00

Innovative Immersive Technologies for Learning - IMTEL forskningsgruppe har og skal organisere en rekke innovasjonsdager og workshops i 2018-2019. Den fjerde workshopen 12. mars 2019 har tittelen "Virtual Reality for All" Man får blant annet sjansen til å teste ut Magic Leap og en Trondheims tur på en VR tredemølle. Foredragsholdere er (core-event 13: 00-15: 30): - Alexandra Hussenot, Immersionn, Storbritannia - Martin Sivertsen, CTO, Breach VR, Norway - Gunnar D. Jenssen, SINTEF, Norge Sted: IMTEL VR Lab og Rom D152 på NTNU Dragvoll. Arrangementet er gratis, men enkel registrering er nødvendig.

Mere info

IoT, Big data and machine learning in sustainability

25. Februar 2019 kl. 17:00 - 21:00

Ettersom ressursene blir knappe og inntektsmarginene smale, er det en konstant utfordring å holde tritt med en dynamisk kundedemografi. Det vil bli diskutert hvordan man kan utnytte internett sin kraft og samle data, analysere det med maskinlæring og opprettholde omsetning og vekst i dagens digitale forretningsmiljø.

Mere info

XR norge medlemsmøte

11. Februar 2019 kl. 09:00 - 11:00

Åpent medlemsmøte for xrnorge. Agenda er å følge opp rundt medlemskap, strategiste satsninger og tiltak samt. etablering av grupper innen Helse, Media/Opplevelse, Industri og Trening/Opplæring.

Immersive open house

17. Januar 2019 kl. 17:30 - 21:30

Produksjon, prototyping, byggeplanlegging, datavisualisering, eksterne virtuelle møter og HR-funksjoner som trening / ombordstigning er noen av de store prosjektene rundt VR / AR som allerede har forvandlet virksomheten til IKEA, Volvo, Skanska og andre vellykkede selskaper. Under Immersive Open House får man en sjanse til å lytte til interessante foredragsholdere som deler sin kompetanse og hvordan de har benyttet seg av VR/AR til forretninger. Arrangementet vil også benyttes til spill, testing av demoer og annen relatert teknologi.

Mere info

VR&Drinks #9

20. November 2018 18.00-23.00

VR & drinks hoster 20. november klokka 18.00 på Teknisk Ukeblad for å feire lanseringen av Eirik Urkes bok "VR og AR - en norsk introduksjon" Urke skriver om hvordan virtual reality, augmented reality og andre omsluttende teknologier er i ferd med å skape spektakulære muligheter innenfor utdanning, industri, helse og media. Program: 18:00 - VR / AR demonstrasjoner og mingling. 20:00 - Luna pub.

Mere info